Tarife

Tarif de baza pentru o persoana si doua persoane :

  • chiria lunara / camera de 2 locuri : 190 euro

  • chiria lunara / loc din camera : 95 euro

  • chiria lunara / camera din apartament : 158 euro

  • chiria lunara / loc din apartament : 79 euro

  • taxa de rezervare pentru perioada de vara: 40 euro /luna/ loc din camera

Utilitati: Suma pentru utilitati cuprinde valoarea consumurilor de apa ( rece si calda) , energie electrica, salubritate, gaz , valoare calculata individual , pe baza citirilor lunare de apometre, respectiv tablou electric / camera , aplicand tarifele practicate de furnizorii de utilitati.( Eon gaz, Aqua Tim, Retim)

Alte costuri: la calculul utilitatilor se mai adauga lunar 20 euro / persoana taxa de administrare. Aceasta taxa reprezenta cheltuielile pentru igienizarea spatiilor comune, intretinerea si repararea dotarilor si alte costuri necesare pentru administrarea imobilului.

In cazul in care locatarii doresc serviciile optionale de parcare sau/si internet de mare viteza, valoarea utilitatilor creste cu suma respectiva pt. care s-a optat.

Conditiile de contract: Inchirierea camerelor se face pe baza de contract, perioada minima de contractare fiind de 3 luni, maxima 12 luni. La semnarea contractului se plateste chiria pentru luna in curs plus o garantie egala cu contravaloarea a doua chirii. Sumele se achita in lei la cursul BNR al zilei in care se factureaza.

Garantia se restituie locatarului in 30 zile de la data incetarii colaborarii.